Test poligraf
Domenii expertiza

Testarea poligraf poate fi folosita in urmatoarele situatii

01

Preangajare Background checking

Test poligraf

               Intervievarea în scopul angajării este, într-adevăr, un test de stabilirea bazelor de încredere din partea angajatorului. Într-o societate modernă, în care includerea unor noi persoane în activitatea și dezvoltarea unei companii poate reprezenta un risc, angajatorii caută modalități de a controla acest risc prin intermediul tehnicilor de investigare moderne.

               Apelând la un test poligraf specializaț în verificarea adevărului, angajatorii pot transforma procesul de recrutare într-unul sigur, care susține luarea deciziilor și promite rezultate sigure. În cadrul unui interviu, se discută aspecte legate de cariera candidatului în trecut, abilități și calități esențiale pentru ocuparea unui post, precum și viitoarele obiective profesionale.

               Unii candidați pot fi tentați să-și amplifice abilitățile sau să ascundă incidente și evenimente importante pentru a obține o decizie favorabilă din partea angajatorului. În special în locurile de muncă care oferă acces la resursele companiei sau la informații importante, încrederea și capacitatea angajatorului de a se baza pe personalul său sunt esențiale, iar verificarea devine singura cale de a garanta acest lucru.

               Există multiple metode prin care se poate verifica trecutul potențialilor angajați, însă test poligraf reprezintă una dintre cele mai simple, non-invazive și economice opțiuni. Aceasta poate fi privită ca o modalitate de a oferi consultanță companiilor în procesul de angajare, garantând astfel succesul unei politici de angajare sigure.

Angajar               ea persoanelor nepotrivite pentru un anumit post poate duce la pierderi de tot felul. În primul rând, se pierde timpul, deoarece trebuie reluat întregul proces de intervievare și înlocuire a angajatului. În plus, se pierd resursele, deoarece timpul înseamnă bani în afaceri. Cea mai nefavorabilă situație este atunci când se pierd bunuri sau informații nerecuperabile din cauza neglijenței personalului.

               De aceea, testarea poligraf poate fi un instrument util în procesul de recrutare, ajutând angajatorii să ia decizii informate și să se asigure că personalul lor este de încredere.

               Deși testarea poligraf poate fi considerată o metodă utilă în procesul de recrutare, există și unele aspecte controversate legate de utilizarea sa. Este important să se ia în considerare următoarele aspecte:

  1. Fiabilitatea: Există dezbateri în rândul experților cu privire la fiabilitatea testelor poligraf. Unele studii sugerează că rezultatele pot fi influențate de factori precum stresul sau anxietatea subiecților, ceea ce poate duce la erori de interpretare.
  2. Legalitatea: În unele țări, utilizarea testelor poligraf în procesul de angajare este restricționată sau chiar interzisă din motive legale. Este important să se verifice legislația locală înainte de a utiliza această metodă.
  3. Confidențialitatea și respectarea drepturilor individuale: Testarea poligraf poate implica o invazie a intimității și poate fi considerată o încălcare a drepturilor individuale. Este important să se asigure că subiecții sunt informați în mod clar cu privire la proces și că li se respectă drepturile.
  4. Alternative: Există și alte metode de evaluare a candidaților, cum ar fi interviurile comportamentale sau verificarea referințelor, care pot oferi informații relevante despre potențialii angajați fără a implica utilizarea testelor poligraf.

               În concluzie, testarea poligraf poate fi o opțiune în procesul de recrutare, dar este important să se ia în considerare aspectele menționate mai sus și să se evalueze cu atenție avantajele și dezavantajele acestei metode înainte de a o utiliza.

02

Integritate organizationala

Test poligraf

               Test poligraf de integritate organizațională este o metodă eficientă de a clarifica situațiile conflictuale și de a rezolva problemele de organizare sau etica muncii în cadrul companiilor și organizațiilor. Această metodă utilizează aparatura modernă și proceduri standard pentru a evalua situații și conflicte diverse.                Testarea se face cu acordul persoanei testate și respectă metodologia de investigare.

Atât angajatorii pot solicita acest test pentru a verifica vinovăția unei persoane, cât și angajații pentru a-și dovedi propria nevinovăție. Testarea poligraf poate stabili vinovăția, nevinovăția sau gradul de implicare al angajaților în diverse evenimente, cum ar fi neglijențe, lipsuri sau acțiuni cu scop  infracțional.

Unul dintre principalele avantaje ale testării poligraf este timpul scurt de aplicare și prezentare a rezultatelor, precum și absența riscului de veridicitate a concluziei. Testarea se desfășoară într-un mediu relaxat, fără presiune asupra persoanei testate.

               Dreptul la liberă exprimare și la intimitate este respectat în totalitate, deoarece persoana testată va ști dinainte întrebările care i se vor pune, iar expertiza se va concentra doar asupra aspectelor legate de cauza cercetată. Experții poligraf se asigură întotdeauna că investigația are un temei real și că nu există abuzuri.

               Tarifele pentru expertiza poligraf sunt accesibile, iar testarea poligraf este recomandată pentru a restabili echilibrul în organizații și pentru a ajuta la recuperarea prejudiciilor materiale sau de prestigiu.

Începând cu data de 1 octombrie 2016, Europoligraf Center efectuează teste de integritate organizațională certificate de Asociația Europeană pentru Integritate, care are ca scop elaborarea celor mai noi standarde și metode de evaluare a integrității organizaționale.

03

Teste investigative companii

Test poligraf

               Test poligraf poate fi utilizată de către un angajator în cadrul unei investigații privind pierderi economice sau prejudicii aduse companiei. Aceasta poate ajuta la soluționarea incidentelor precum furtul, delapidarea, spionajul industrial sau sabotajul. Există situații în care existența sau suspiciunea acestor fapte poate provoca pierderi semnificative companiei, motiv pentru care este important să fie depistate la timp.

               Test poligraf poate oferi o lumină asupra situațiilor complicate și poate fi un indicator precis și de încredere atunci când este combinată cu alte factori. Metodologia de lucru stabilește întotdeauna un context pentru expertiza poligraf, pentru a evita rezultatele eronate care ar putea prejudicia subiecții testați.

Înainte de a solicita un test poligraf, angajatorul trebuie să stabilească cu precizie natura și cuantumul prejudiciului. Apoi, trebuie să formeze un cerc rezonabil de suspecți din rândul angajaților care ar putea fi responsabili de prejudiciu. Aceste etape vor asigura legitimitatea examinărilor și vor evidenția temeiul suspiciunilor, eliminând astfel abuzurile.

               Angajatorul trebuie să respecte întotdeauna aceste criterii și să efectueze testarea în conformitate cu metodologia de lucru, informând subiecții și respectând drepturile lor în timpul examinării. De asemenea, trebuie să se asigure că examinatorul este autorizat și că rezultatele testului vor fi utilizate în mod legal.

Pregătirile pentru examinarea poligraf se bazează pe o analiză care stabilește tipul incidentului sau activității pentru care se face investigația și prejudiciile aduse companiei. Această analiză trebuie să clarifice faptul că persoana suspectată a avut acces direct sau indirect la subiectul investigației și trebuie să menționeze baza suspiciunii angajatorului.

               Experții poligraf vor efectua examinarea doar dacă aceste condiții sunt îndeplinite și vor solicita angajatorului să informeze angajatul sau angajații despre modul în care va decurge examinarea cu poligraful, inclusiv data, ora, locul și condițiile testării. De asemenea, trebuie să fie comunicate natura prejudiciilor cauzate companiei, banuielile existente și drepturile pe care subiectul investigat le are conform procedurilor de investigare.

               În ceea ce privește integritatea personală, este important de menționat că examinatorul nu va pune niciodată întrebări intruzive sau degradante pentru a obține un rezultat. Întrebările în cadrul test poligraf nu pot viza convingerile personale privind religia, politica sau alte orientări și opinii personale, ci vor urmări în principal scopul investigației.

               Dacă angajatul prezintă o dovadă care atestă o anumită condiție fizică sau afecțiune care este considerată incompatibilă cu examinarea poligraf, aceasta nu poate avea loc. Este evident că testarea poligraf nu reprezintă o constrângere, ci este doar o metodă de verificare a suspiciunilor, bazată pe colaborare, și nu trebuie să aibă un caracter intimidant pentru cei examinați.

               Tehnica test poligraf este utilizată pentru a sugera o soluționare amiabilă, fără a implica autoritățile, și de multe ori se dovedește a fi în favoarea persoanelor suspectate, eliminând suspiciunea care planează asupra lor.

04

Real CV
Testare CV

Test poligraf

               Administrarea și menținerea unei afaceri la nivelul optim de funcționare necesită un personal de încredere. Cu toate acestea, studiile arată că mulți candidați la angajare mint în legătură cu pregătirea, experiența sau capacitățile lor individuale. Aceste minciuni pot avea consecințe grave, cum ar fi pierderi financiare sau afectarea reputației companiei.

               CV-ul și interviul oferă doar indicii limitate despre potențialul angajat și pot fi înșelătoare. Pentru a verifica informațiile furnizate de candidați, tehnica poligraf se dovedește extrem de utilă în formarea unei opinii corecte și în luarea unor decizii bune în ceea ce privește personalul companiei.

               Situația actuală de pe piața muncii, cu surplusul de forță de muncă în anumite domenii, creează un mediu foarte competitiv în care unii indivizi încearcă să obțină postul dorit prin orice mijloace. Acestea pot include exagerarea abilităților menționate în CV sau menționarea sumară a potențialului. Poligraful poate ajuta companiile să facă diferența între candidații care ar fi utili și cei care nu ar face față cerințelor.

               Test poligraf poate fi solicitat pentru a verifica informațiile menționate în CV sau în timpul interviului, oferind o imagine clară asupra candidaților. Experții poligraf vor pune întrebări care vor ajuta la stabilirea cu precizie a informațiilor despre locurile de muncă anterioare, studii, abilități și calități ale candidatului, precum și implicarea în infracțiuni sau consumul de substanțe periculoase.

               Poligraful și expertul care interpretează datele nu vor lua decizia finală cu privire la compatibilitatea unui candidat pentru un anumit post. După încheierea testării, expertul va redacta o expertiză pe care o va prezenta recrutorului. Decizia finală aparține angajatorului, care va stabili pasul următor în procesul de recrutare. Candidații testați cu ajutorul poligrafului sunt evaluați pe baza informațiilor furnizate de ei și a rezultatelor testului.

               Este important de menționat că test poligraf poate fi percepută ca invazivă pentru unele persoane, generând intimidare și nervozitate. Cu toate acestea, testarea se face numai cu acordul subiectului și numai după ce acesta cunoaște toate detaliile procesului. Întrebările vor fi strict legate de scopul examinării și nu vor crea disconfort personal subiectului.

               Pentru a vă pregăti pentru testarea poligraf, este suficient să prezentați un CV cu informații reale și să fiți sincer în timpul interviului. Profesionalismul și veridicitatea informațiilor prezentate vor demonstra că sunteți candidatul ideal pentru postul respectiv, iar poligraful va lucra în favoarea dumneavoastră.

               În concluzie, tehnica poligraf poate fi un instrument util în procesul de recrutare, ajutând la identificarea candidaților de încredere și evitarea unor consecințe negative pentru afacere. Cu toate acestea, este important să se respecte confidențialitatea și drepturile subiecților testați.

05

Furturi fraude inselaciuni

Test poligraf

               Un laborator specializat în test poligraf poate fi de mare ajutor în astfel de situații. Aceste laboratoare oferă servicii de consultanță și testare cu poligraful atât pentru mediul comercial, cât și pentru cel domestic. Poligraful este o unealtă valoroasă și eficientă în a verifica nevinovăția și a testa adevărul în diverse situații.

               Un laborator pentru testarea cu poligraful oferă servicii de consultanță în diverse probleme, atât în mediul comercial, cât și în cel domestic. Poligraful este o unealtă valoroasă utilizată de mulți ani pentru a verifica nevinovăția și a testa adevărul în situații de securitate națională, depistarea infracțiunilor și verificarea trecutului. Deși nu este utilizat ca o unealtă juridică, poligraful este eficient în a dovedi dacă o persoană minte sau nu, oferind o dovadă suplimentară în analiza situației în care este implicată.

               Serviciile de testare cu poligraful sunt disponibile în mediul de afaceri, comunitatea legală, media și publicul general. Expertiza poligraf poate depista cazurile de delicvență în diverse circumstanțe. Un exemplu este testarea pre-angajare, unde companiile pot solicita acest serviciu pentru a verifica dacă aplicantul spune adevărul, ca parte a procesului final de selecție. Astfel, se pot preveni și evita situații viitoare care ar putea implica furturi sau alte daune irecuperabile.

               În mediul asigurărilor, testarea cu poligraful este utilizată pentru a verifica autenticitatea și a depista fraudele. Aceasta ajută la discernerea între somațiile false și cele adevărate din partea clienților și protejează asiguratorii de abuzuri. În rezolvarea disputelor domestice, poligraful ajută la clarificarea suspiciunilor de înșelătorie. Pentru media, acest serviciu ajută la verificarea surselor de informații și la retransmiterea unor știri reale.

               Poligraful contribuie la depistarea persoanelor cu adevărat implicate în situații de furt sau fraudă în cel mai scurt timp posibil. Atunci când Curtea de Justiție sau o agenție administrativă nu poate lua o decizie din cauza dovezilor insuficiente, testarea cu poligraful poate oferi informațiile necesare pentru clarificare.

Competițiile sportive sunt adesea marcate de suspiciuni, iar experții poligraf pot întocmi seturi de întrebări special create pentru a depista când competitorii trișează. De asemenea, testele poligraf pot fi utilizate de persoane nevinovate pentru a-și restabili reputația și a-și dovedi onestitatea în situații în care există suspiciuni nejustificate asupra lor.

               Experiența vastă a experților poligraf garantează o acuratețe maximă a testării și a rezultatelor oferite. Fiecare caz este discutat cu clienții pentru a putea stabili un set de întrebări relevante, care să clarifice cu ușurință validitatea suspiciunilor. Testările țin întotdeauna cont de standardele și normele în vigoare și se supun prescripțiilor Codului Civil.

               Tehnica poligraf este cel mai simplu mod de a aduce lumină într-o multitudine de situații, iar precizia cu care operează nu poate fi depășită de nicio altă formă de investigație. Chiar și atunci când apare nervozitate în timpul testului, aceasta nu poate influența rezultatele și nu va fi interpretată drept minciună, așa cum s-ar putea întâmpla în cazul unei expertize psihologice. Astfel, poligraful este ideal pentru a oferi asistență, fără a crea confuzie sau a influența apariția unor acuzații nefondate.

 

Pe parcursul a 21 ani de activitate am investigat mii de fapte de fraudă sau înșelăciuni contribuind la recuperarea unor prejudicii de milioane de euro.

06

Instante cabinete avocatura

Test poligraf

               O utilizare importantă a poligrafului constă în infomarea corespunzătoare a avocaților și instanțelor judecătorești asupra unui caz. Clienții se întamplă adesea să mintă sau să își minimizele implicarea într-un incident atunci când expun situația avocatului sau dau declarații.

               In interesul fundamentării unei bune apărări,  expertiza poligraf  și interviul în sine scot la iveala informația vitală pentru succesul procesului.  In plus, se pot obține și informații noi, nemenționate care reduc posibilitatea de a fi luați pe nepregătite în timpul procesului. Un avantaj extrem de important al expertizei poligraf în acest context este că întreaga procedură este marcată de profesionalism și discreție, astfel încât intervievarea și rezultatele testării sunt confidențiale și vor fi prezentate numai solicitantului.

               Test poligraf vă asistă atunci când aveți de apărat un client într-o mare varietate de cazuri. Infracțiuni, conflicte civile, dispute cu companiile de asigurări, faliment, drept familial și matrimonial, abuzuri și orice caz implică o dispută între două persoane. In situația unui caz ce implică criminalitatea, o expertiză poligraf pozitivă poate cauza o răsturnare de situație.

               Dacă, de exemplu, procurorul se îndoiește de credibilitatea unui martor, testarea poligraf în această situație vă ajută să construiți un caz solid și uneori chiar influențează anularea plângerilor. Apărarea poate solicita de asemenea o examinare privind implicarea directă, sau asupra unor acțiuni esențiale pentru cazul procurorului, atunci când există îndoială.

               In majoritatea cazurilor civile, un caz ajunge în instanță pentru că două persoane au o dispută, dar aceste dispute pot cu ușurință să fie soluționate cu ajutorul tehnicii poligraf aplicate ambelor părți.

               In privința momentului optim pentru a apela la un test poligraf, acesta ar trebui să aibă loc înainte ca instanța să ia o decizie cu privire la pedeapsă. Ca apărător vă doriți ca acuzarea să aibă îndoieli cât mai devreme asupra veridicității informațiilor acumulate de ancheta sa. Atunci când vă prezentați cazul, rezultatele favorabile ale unei expertize poligraf nu fac decât să elimine absolut orice îndoială asupra situației.

               Pe de altă parte, nici după formularea plângerii nu este prea tarziu să solicitați o expertiză poligraf, mai ales având în vedere faptul că avocații sunt în general contactați când există deja un caz. În plus, testarea poligraf vă poate reasigura, ca apărător, asupra declarației de nevinovăție a clientului. Examinarea propriu-zisă și interviul vă oferă informații cheie pe care poate clientul le-a omis.

               Avantajul apelării la un test poligraf privat de testare poligraf constă în etica de lucru și experiența vastă de care dau dovadă  experții poligraf. Deși există și varianta testării poligraf efectuată de poliție sau de agențiile guvernamentale, interpretarea rezultatelor în aceste situații poate să fie una subiectivă în detrimentul cazului. În plus, lucrul cu aceste instituții oferă ocazia procurorului să afle detalii despre cazul pe care îl conduceți, direct de la client.

               Cele mai importante criterii în alegerea unui expert poligraf privat sunt instruirea și experiența, dar și reputația în comunitatea legală pentru acuratețe, imparțialitate, si onestitatea. După terminarea testării, acest examinator întocmește Expertiza Poligraf – un raport detaliat pe care îl puteți utiliza în susținerea cazului. Însă, un foarte important avantaj al laboratorului nostru privat de testare poligraf este confidențialitatea. Aici nu numai că rezultatele testului nu vor fi dezvăluite, dar nici faptul în sine că a avut loc o testare nu va fi comunicat nimănui. Cazurile legale și solicitările avocaților au prioritate, astfel încât veți fi mereu cu un pas înaintea adversarilor.

07

Test de fidelitate cupluri

Test poligraf

               Există circumstanțe în care fidelitatea în cuplu poate fi pusă în discuție, iar acest lucru poate fi extrem de neconfortabil pentru parteneri și persoanele implicate. Teamă sau anxietatea legate de infidelitate pot afecta relația de cuplu și pot duce la deteriorarea acesteia.

               Expertiza poligraf poate oferi asistență în soluționarea și clarificarea problemelor emoționale și inconfortabile pentru parteneri, având un grad ridicat de succes. Acest serviciu, care a fost introdus recent în domeniul civil, poate ajuta la eliminarea oricăror îndoieli care planează asupra relației de cuplu sau asupra familiei.

               Examinarea poligraf este confidențială și personalizată și promite să ofere clarificarea necesară pentru a putea lua o decizie înțeleaptă în viața de cuplu. Toate testările de fidelitate sunt construite în jurul cerințelor specifice ale clientului și respectă reguli stricte de confidențialitate, asigurând intimitate totală. Ele clarifică situații de infidelitate de orice tip în conformitate cu standardele și metodele aprobate și acceptate de Codul Ocupațiilor din România pentru ocupația de expert poligraf, respectând, de asemenea, prevederile Codului Civil.

               Tehnica poligraf a fost deja utilizată în câteva emisiuni de televiziune și s-a dovedit utilă în clarificarea și rezolvarea problemelor matrimoniale. Cu toate acestea, spre deosebire de ceea ce s-a văzut la televizor, testarea are un format structurat și profesionist, care duce la un rezultat clar, eliminând îndoiala.

               Procesul de testare începe cu o discuție între experții poligraf și părțile implicate, adică persoana care dorește clarificarea situației și persoana bănuită. În timpul acestei discuții, se stabilește incidentul sau acuzația care trebuie verificată, iar pe baza acestei întâlniri se alcătuiesc întrebările esențiale. Testarea poligraf propriu-zisă include un interviu inițial și, dacă este necesar, un interviu ulterior (post-test) realizat cu subiectul. După examinare, rezultatele sunt analizate și se emite o concluzie sub forma unei expertize. Aceste rezultate ale examinării rămân confidențiale și sunt discutate cu persoana care a solicitat testarea.

               Deși sună amenințător, test poligraf de fidelitate în cuplu nu este atât de intimidant în realitate, deoarece există limite etice asupra întrebărilor care pot fi adresate în timpul interviului. Scopul testului este de a verifica dacă bănuielile existente sunt întemeiate sau nu și nu de a scoate la lumină detalii incomode. În plus, pentru ca testarea să aibă loc, este necesar acordul părții intervievate, iar fără acest acord, nu se poate realiza nicio verificare.

               Test poligraf este o inițiativă respectabilă care durează aproximativ două ore. Primul pas este întâlnirea cu părțile implicate pentru a stabili problematica de examinare și rezonabilitatea acesteia. Pe baza problematicii, expertul întocmește întrebările testului, pe care le prezintă părților, iar după acceptarea lor, acestea vor fi utilizate în examinare. Solicitantul nu va asista la examinarea propriu-zisă a partenerului pentru a evita generarea de tensiuni. La sfârșitul testării, ambele părți primesc rezultatul examinării înainte de a părăsi biroul.

08

Verificare credibilitate

Test poligraf

               Test poligraf poate fi o soluție eficientă atunci când există dubii și acuzații într-o situație conflictuală. Aceasta are rolul de a clarifica situația și de a oferi datele necesare pentru soluționare. Indiferent dacă sunteți persoana care acuză, acuzatul sau o persoană prinsă în mijlocul conflictului, testarea cu poligraful poate ajuta la găsirea adevărului. Această metodă poate fi utilă într-o varietate de situații, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

 

               Folosirea testării poligraf poate fi oportună în diferite circumstanțe, de la mediul familial până la locul de muncă. Este important ca testarea să respecte normele și standardele impuse și să fie întotdeauna conform regulilor etice. Vârsta minimă permisă pentru testarea poligraf este de 18 ani, ceea ce înseamnă că această metodă poate fi utilizată într-o gamă destul de largă de situații.

 

               De exemplu, puteți testa credibilitatea apropiaților în situații precum abuzul între frați sau surori, absența de la cursuri, comportamente turbulente, consumul de alcool sau alte substanțe interzise, agresivitate și fraudă la școală sau dispariția unor bunuri sau elemente software. În ceea ce privește viața familială, puteți verifica bona care are grijă de copii, menajera sau alte persoane care fac parte din personalul casei.

 

               Acestea sunt doar câteva dintre situațiile conflictuale comune care pot beneficia de testarea poligraf pentru a ajunge la o concluzie clară și sigură, care să permită găsirea unei soluții. Fiecare situație este diferită, dar adevărul va fi întotdeauna dezvăluit prin acest tip de examinare.

 

Consultanța poligraf poate fi utilă atât pentru a dovedi vinovăția și nivelul exact de implicare, cât și pentru a elimina suspiciunile nefondate. Astfel, puteți apela la testarea cu poligraful pentru a aduce dovezi în favoarea nevinovăției atunci când sunteți acuzat de ceva sau când simțiți că există o suspiciune neîntemeiată asupra dumneavoastră.

 

               Test poligraf este o metodă foarte bună pentru a clarifica lucrurile într-o relație interpersonală, indiferent de natura acesteia. Poate fi folosită chiar și atunci când nu există suspiciuni, doar pentru a oferi o referință în ceea ce privește începutul unei colaborări între indivizi sau pentru a ajuta la prevederea unor deviații de comportament, cum ar fi cazul adolescenților, de exemplu.

Ce spun partenerii?

Domnul Sorin Savu este un adevarat profesionist. M-a ajutat sa descopar adevarul intr-un test de fildelitate. Daca aveti dubii cu privire la relatia voastra , va recomand un astfel de test.
C.D.
Mi-a plăcut foarte mult experiența pe care am avut-o la testul poligraf. Domnul Sorin a dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Recomand!
V.P.
Domnul Sorin Savu a facut ca experienta testului poligraf sa fie una usoara,datorita profesionalismului cu care prezinta toata procedura necesara parcurgerii testului,astfel,facand participantii sa mai scape de emotii.
D.R.

Test poligraf
Domenii in care activam cu succes :

Expertiza in domeniu testarii poligraf isi spune cuvantul. Cu o experienta de peste 16 ani putem spune ca am rezolvat nenumarate cazuri in diverse domenii. Apeleaza la serviciile noastre de testare poligraf cu incredere, adevarul nu trebuie niciodata ascuns.
Nu astepta sperand sa apara devarul

Adevarul este la un apel distanta!

Contacteaza un expert autorizat si atestat in testarea poligraf.